Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
BRAWO dla JULCI JEST PIERWSZY ZĄBEK NO I SUKIENKA DLA MAMY STO LAT DLA EMILA JAK ON ŁADNIE JUZ SIEDZI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
aga a ząbek na dole czy do góry?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ojaa pierwszy zabek super pewnie mamusia dumna hehgratulacje
sto lat dla dla Emilka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
gratulacje i uściski dla Emilka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kakariki,Julka sie strasznie slinila i wsadzala do buzi wszystko od 3 miesiaca a dopiero teraz zabek sie pojawil Tyle,ze nie zwrocilam uwagi na dziasla,wiec u Michalinki moze sie juz zblizaja

Monia,na dole. I w sumie widac,ze zaraz bedzie drugi obok. Strasznie marudzi i ma caly czas podwyzszona temperature. Ciagle na rekach siedzi. Dobrze,ze ta moja mama przyjechala No i sukienka bedzie,hi,hi

Agus,ciesze sie bardzo,ale tak mi jej szkoda,ze sie meczy. Widze,ze latwo nie bedzie z zabkami. Ale damy rade
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hej
Emil-jupiiii pol roczku
Brawoooo dla Julii i dla mamusi tez-za wytrwalosc i za to ze go znalazla jeeee
Uznajmy ze wczorajszy balonik od Czarka to wlasnie z okazji zabka byl hihi

A jesli o slinienie chodzi to Natan tez od dawnaaaa slini sie a zebow nie widac bo to wlasnie w tym czasie srednio od okolo 2,5 miesiaca - 3 miesiace dziecko slini sie najbardziej bo gruczol slinowy nie wyrabia- tyle sliny sie dzidzi produkuje hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hejka mamuski
Dopiero wrocilismy od mojej przyjaciolki Karoliny,wchodze na forum a tu takie dwie wiadomosci
Marzenie supcio,ze zaczynasz sie wysypiac
Aga31 gratulacje dla Julci z okazji pierwszego zabalka
Aleks26 Emilkowi wszystkiego co naj z okazji polmetku do roczku
A dla dzieciaczkow malusi prezencik wirtualny-JUUUPI

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Gabrys od niedawna wklada prawie cala piastke do buzi,mamla ja a slini sie przy tym,ze masakra!Wklada do buzi wszystko co mu sie tylko uda-rabek kocyka,pieluszke tetrowa,nozke jego ulubionego przyjaciela DREDZIKA A to Gabrys i dosyc czesto mamlany przez Niego wspomniany kumpel Dredzik

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Dzieki Aga teraz juz wiem czego sie spodziewac czyli w sumie za dużo nie musze sie odzywac bo babka bedzie nawijać i pokazywac hihi no to sie zaczeło z ząbkowaniem,oby jak najmniej Julcia sie męczyła
Emilek jak Ty ładnie siedzisz i gratulacje z okazji pół roczku;*
hihi Nana Dredzik dobre Gabrys kochaniutki jak tak sobie lezy a moj też pakuje do buzi piąstki i nie raz aż chce obie na raz i slini sie masakrycznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok